fbpx

Isporuka

Pakete šaljemo kurirskom službom DExpress, vreme isporuke paketa je 1-3 radna dana, računajući od dana poručivanja proizvoda.

Subotom i nedeljom (u danima vikenda) paketi se ne šalju i ne isporučuju, kao ni u danima državnih praznika.

Kada kupac poruči proizvod, na mail adresu kupca se šalje poruka kao potvrda da je kupovina uspešno obavljena. Zatim na mail kupca šaljemo poruku gde se navodi rok isporuke proizvoda i pregled porudžbine.

Plaćanje svih porudžbina, vrši se prilikom preuzimanja paketa (pouzećem). Kupac plaća kuriru koji vrši dostavu, prilikom prezimanja paketa od kurira.

Cena poštarine za sve naše proizvode je 270 dinara i poštarina je automacki ukalkulisana prilikom kupovine.

Troškove poštarine snosi kupac i plaća poštarinu zajedno sa predmetom, kuriru prilikom preuzimanja paketa.

Isporuka paketa se vrši u roku od 1-3 radna dana, računajući od dana slanja paketa, osim ako sa kupcem nije dogovreno drugačije.

Neosnovano odbijanje preuzimanja pošiljke može rezultirati stavljanjem kupca na crnu (black) listu, što može komplikovati proces kupovine i isporuke ako kupac u budućnosti poželi da kupi isti ili neki drugi proizvod.

OKstvari ne snosi bilo kakvu odgovornost u vezi sa isporukom. Isporuku poručenih artikala vrši kurirska služba DExpress, u rokovima i uslovima isporuke propisanim od strane kurirske službe.